Neem direct contact op       +31 499 32 56 11   info@nedborg.nl   Ekkersrijt 4413, 5692 DL Son en Breugel

Uw woning of pand renoveren?

Uw woning of pand renoveren?

Voor renovaties in Eindhoven en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op.

Vrijblijvende offerte

Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact op om uw project te bespreken

Renovatie

Renovatie in Eindhoven en omgeving

Bij een renovatie voeren we vervang- en herstelwerkzaamheden uit om uw woning of pand te moderniseren naar de huidige maatstaven op het gebied van comfort, stijl, duurzaamheid (o.a. isolatie en moderne beglazing) en (brand)veiligheid. Met onze werkzaamheden blazen wij uw bestaande woning nieuw leven in. Of het nu gaat om enkel de woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken, toilet of de gehele woning, wij luisteren naar al uw wensen en ideeën en zorgen voor een renovatie die aan al uw verwachtingen voldoet.

We bespreken allereerst uw wensen en ideeën en kijken samen naar de mogelijkheden. Met ruim 27 jaar aan ervaring in woningrenovaties kunnen wij u van betrouwbaar advies en een kostenindicatie voorzien. De tijdsplanning maken we in overleg, waarbij continuïteit van het project en uw comfort voorop staan; geen onderbrekingen, geen ongemak. Daarnaast kunt u altijd terecht bij onze projectcoördinator, die de voortgang en het overzicht te allen tijde in het oog houdt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

En zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van belang voor u? Neem dan contact met ons op en ontvang al binnen enkele dagen een geheel vrijblijvende offerte voor uw renovatie.

daisy gonzalez
daisy gonzalez
2024-02-07
I recently hired nedborg to renovate my bathroom and was very happy with their service. Not only the renovation itself but also the fact that they perfectly stuck to the predetermined time schedule. I will definitely contact them again in the future!
Matthijs van Rijswijk
Matthijs van Rijswijk
2024-02-05
Snelle reactietijd, goede service, kwaliteitswerk en vriendelijk. In alle opzichten top!
Boris r
Boris r
2024-02-05
Hele positieve ervaring met de services die jullie aanbieden!
Ivo Muller
Ivo Muller
2024-02-05
Vriendelijke vakmensen die top kwaliteit en een goede service leveren. Al met al een prettige ervaring.
Niek Brocheler
Niek Brocheler
2024-02-04
Recentelijk mijn keuken laten renoveren door dit bedrijf. Vakkundige mannen en zeer tevreden met het eindresultaat ????????
Jessie Jill
Jessie Jill
2024-02-04
Heel erg blij met de geleverde service. Erg vriendelijk, behulpzaam en effectief! Top!
Joost van Aarlen
Joost van Aarlen
2024-02-02
Nedborg heeft vorig jaar een aanbouw voor mijn huis gerealiseerd… erg prettige samenwerking en hebben zich aan alle gemaakte afspraken gehouden. Zeker een aanrader tussen alle onbetrouwbare aannemers.