Neem direct contact op       +31 499 32 56 11   info@nedborg.nl   Ekkersrijt 4413, 5692 DL Son en Breugel

Uw pand transformeren?

Uw pand transformeren?

Voor transformatieprojecten in Eindhoven en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op.

Vrijblijvende offerte

Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact op om uw project te bespreken

Transformatie

Pand transformeren in Eindhoven en omgeving

Een transformatie (ook wel herbestemming genoemd) is het hergebruiken van een leegstaand pand door er een nieuwe functie aan te geven. Voorbeelden hiervan zijn kantoorpanden of zorginstellingen die omgetoverd worden naar meerdere particuliere appartementen. 

Het tekort aan (betaalbare) woningen wordt door de groeiende vraag steeds groter. Dit is een groot probleem voor bijvoorbeeld gemeentes en woningcorporaties. Maar, door het transformeren of ombouwen van woningen kan dit probleem worden verholpen. Het woningtekort in Nederland wordt door de groeiende vraag steeds groter en het transformeren van bestaande panden kan de ideale oplossing zijn in deze situatie. De leegstand (en dus aanbod) van voornamelijk kantoorpanden
is de afgelopen jaren flink gestegen omdat steeds meer mensen vanuit huis werken. Een kantoorpand ombouwen naar moderne woningen of appartementen is daarom een ideale oplossing.

Nedborg heeft al tientallen transformatieprojecten gerealiseerd adviseert en begeleidt u graag tijdens het gehele proces, van de initiële tekeningen tot aan de oplevering.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

En zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van belang voor u? Neem dan contact met ons op en ontvang al binnen enkele dagen een geheel vrijblijvende offerte voor uw transformatieproject.

daisy gonzalez
daisy gonzalez
2024-02-07
I recently hired nedborg to renovate my bathroom and was very happy with their service. Not only the renovation itself but also the fact that they perfectly stuck to the predetermined time schedule. I will definitely contact them again in the future!
Matthijs van Rijswijk
Matthijs van Rijswijk
2024-02-05
Snelle reactietijd, goede service, kwaliteitswerk en vriendelijk. In alle opzichten top!
Boris r
Boris r
2024-02-05
Hele positieve ervaring met de services die jullie aanbieden!
Ivo Muller
Ivo Muller
2024-02-05
Vriendelijke vakmensen die top kwaliteit en een goede service leveren. Al met al een prettige ervaring.
Niek Brocheler
Niek Brocheler
2024-02-04
Recentelijk mijn keuken laten renoveren door dit bedrijf. Vakkundige mannen en zeer tevreden met het eindresultaat ????????
Jessie Jill
Jessie Jill
2024-02-04
Heel erg blij met de geleverde service. Erg vriendelijk, behulpzaam en effectief! Top!
Joost van Aarlen
Joost van Aarlen
2024-02-02
Nedborg heeft vorig jaar een aanbouw voor mijn huis gerealiseerd… erg prettige samenwerking en hebben zich aan alle gemaakte afspraken gehouden. Zeker een aanrader tussen alle onbetrouwbare aannemers.

transformatie1
transformatie2