Neem direct contact op       +31 499 32 56 11   info@nedborg.nl   Ekkersrijt 4413, 5692 DL Son en Breugel

Uw woning of pand verbouwen?

Uw woning of pand verbouwen?

Voor verbouwingen in Eindhoven en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op.

Vrijblijvende offerte

Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact op om uw project te bespreken

Verbouwing

Verbouwing in Eindhoven en omgeving

Nedborg is uw ervaren en betrouwbare partner voor alle soorten verbouwingen: van het uitbreiden van uw woning of pand of het wijzigen van de indeling, tot een volledige modernisatie.

Bij zo’n complex verbouwingstraject heeft u behoefte aan een betrouwbare partner die uw ideeën en wensen volledig begrijpt en anticipeert op potentiële valkuilen. Daarom start ons traject altijd met een geheel vrijblijvende kennismakingsgesprek (op ons kantoor of op locatie) om uw situatie, uw wensen en alle mogelijkheden gedetailleerd in kaart te brengen. Tijdens dit gesprek geven we onze professionele kijk op uw plannen en advies gebaseerd op onze ervaring van honderden verbouwingen door de jaren heen.

Wij hebben alle disciplines onder één dak: van sloopwerkers en timmermannen tot stukadoors en tegelzetters. Verder werken wij al 10+ jaar met vaste teamleden die elkaars werkwijze door en door kennen en gemakkelijk met elkaar kunnen schakelen om het proces vlekkeloos te laten verlopen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

En zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van belang voor u? Neem dan contact met ons op en ontvang al binnen enkele dagen een geheel vrijblijvende offerte voor uw verbouwing.

daisy gonzalez
daisy gonzalez
2024-02-07
I recently hired nedborg to renovate my bathroom and was very happy with their service. Not only the renovation itself but also the fact that they perfectly stuck to the predetermined time schedule. I will definitely contact them again in the future!
Matthijs van Rijswijk
Matthijs van Rijswijk
2024-02-05
Snelle reactietijd, goede service, kwaliteitswerk en vriendelijk. In alle opzichten top!
Boris r
Boris r
2024-02-05
Hele positieve ervaring met de services die jullie aanbieden!
Ivo Muller
Ivo Muller
2024-02-05
Vriendelijke vakmensen die top kwaliteit en een goede service leveren. Al met al een prettige ervaring.
Niek Brocheler
Niek Brocheler
2024-02-04
Recentelijk mijn keuken laten renoveren door dit bedrijf. Vakkundige mannen en zeer tevreden met het eindresultaat ????????
Jessie Jill
Jessie Jill
2024-02-04
Heel erg blij met de geleverde service. Erg vriendelijk, behulpzaam en effectief! Top!
Joost van Aarlen
Joost van Aarlen
2024-02-02
Nedborg heeft vorig jaar een aanbouw voor mijn huis gerealiseerd… erg prettige samenwerking en hebben zich aan alle gemaakte afspraken gehouden. Zeker een aanrader tussen alle onbetrouwbare aannemers.