Neem direct contact op       +31 499 32 56 11   info@nedborg.nl   Ekkersrijt 4413, 5692 DL Son en Breugel

Onze diensten

nieuwbouw

Nieuwbouw

Onze ervaren bouwexperts helpen u graag bij het realiseren van uw droomhuis. Of het nu gaat om een eengezinswoning of een appartementencomplex, wij hebben de kennis en expertise in huis om uw project tot een succes te maken.

renovatie

Renovatie

Bij een renovatie voeren we vervang- en herstelwerkzaamheden uit om uw woning of pand te moderniseren naar de huidige maatstaven op het gebied van comfort, stijl, duurzaamheid (o.a. isolatie en moderne beglazing) en (brand)veiligheid. Met onze werkzaamheden blazen wij uw bestaande woning nieuw leven in.

verbouwing

Verbouwing

Nedborg is uw ervaren en betrouwbare partner voor alle soorten verbouwingen: van het uitbreiden van uw woning of pand of het wijzigen van de indeling, tot een volledige modernisatie. Wij hebben alle disciplines onder één dak en hebben inmiddels honderden verbouwingen succesvol afgerond.

aanbouw

Aanbouw

Het realiseren van een aanbouw of uitbouw is de ideale oplossing als u meer werk- of leefruimte en lichtinval wilt creëren in uw bestaande woning. Enkele vierkante meters extra oppervlak maken al een enorm verschil en dit mag vaak vergunningsvrij gerealiseerd worden

transformatie

Transformatie

Een transformatie (ook wel herbestemming genoemd) is het hergebruiken van een leegstaand pand door er een nieuwe functie aan te geven. Voorbeelden hiervan zijn kantoorpanden of zorginstellingen die omgetoverd worden naar meerdere particuliere appartementen. 

Ons proces

1.

Neem contact op

Neem per telefoon of mail contact op en doorgaans kunnen wij binnen 3 werkdagen een vrijblijvende afspraak op locatie of op ons kantoor inplannen.

2.

Vrijblijvende offerte

Na de mogelijkheden en uw wensen te hebben besproken, volgt binnen 3 werkdagen na de afspraak een op maat gemaakte offerte met alle specificaties.

3.

Start project

Bent u tevreden met onze offerte? Bij akkoord kunnen wij direct aan de slag gaan met uw project!